# **PARKING**

### **PARKING**

Parking for participants must be pre-booked. There is drop-off and pick-up parking available at each location which does not need to be pre-booked.

# **Booking information**

- Parking can be booked via the MyEvents Portal
- A parking permit will be sent in the post along with your registration pack.
- Information located after /// is for What3Words

Location	Open	Close	Address	Price
Start	Sat 26th June: 05:30	Sun 27th June: 21:30	Kirkharle Courtyard, Newcastle Upon Tyne, NE19 2PE (///sliding.operating.truly)	£10
Basecamp	Sat 26th June: 09:00	Sun 27th June: 21:30	Morwick Farm, Acklington, Morpeth NE65 9DG (///shadows.nosedive.coconuts)	£10
Finish Car Park	Sat 26th June: 04:30	Sun 27th June: 20:00	Radcliffe Road, Bamburgh, NE69 7AE (///eagle.stag.reminds)	£10





# **SHUTTLE BUSES**

### **SHUTTLES**

Shuttle buses will run frequently between the below locations. Shuttle journeys must be pre-booked.

# **Booking information**

- Shuttle journeys can be booked via the MyEvents Portal
- Please bring receipt of your booking to the event
- When we allocate start times 4 weeks prior to the event, you will receive guidance of what time to arrive for your shuttle
- Shuttles from the finish line will run regularly when full
  - During the day they will depart approx every 1hr 30mins 2hrs
  - During the night, they will depart less frequently

From	То	Available	Journey Time	Price
Newcastle Train Station	Start	Saturday AM	45mins	£20
Finish Car Park	Start	Saturday AM	1hr 15mins	£25
Finish	Start	Saturday PM Sunday AM & PM	1hr 15mins	£25
Basecamp	Start	Saturday PM Sunday AM	50mins	£20
Finish	Basecamp	Sunday PM	45mins	£20
Finish	Newcastle Train Station	Saturday PM Sunday AM & PM	1hr 30mins	£25
Finish	Finish Car Park	These shuttles will run regularly throughout the event. Participants do not need to book these. Free of charge.		





# SHUTTLE TIMES

If you have a booked a shuttle to get to the Start on Saturday morning, the below table shows you what time you will need to be on your shuttle at the shuttle departure point so that you get to the start line in time for your wave.

We are providing plenty of shuttles based on the number of participants in each wave who have booked the specific journey, you do not need to book a specific time. Please arrive 15 mins prior to the shuttle departure time.

### FROM NEWCASTLE TRAIN STATION TO THE START

# Saturday 26th June

Depart	Arrive	Journey Time	Wave
05:15	06:00	45mins	A and B
05:45	06:30	45mins	C and D
06:25	07:10	45mins	E and F
07:05	07:50	45mins	G

## FROM FINISH CAR PARK TO THE START

### Saturday 26th June

Depart	Arrive	Journey Time	Wave
04:45	06:00	1hr 15mins	A and B
05:15	06:30	1hr 15mins	C and D
05:55	07:10	1hr 15mins	E and F
06:35	07:50	1hr 15mins	G

