

PARKING

1

THRESHOLD/

MORE IS IN YOU™

Parking for participants must be pre-booked. There is drop-off and pick-up parking available at each location which does not need to be pre-booked.

Booking information

- Parking can be booked via the MyEvents Portal
- A parking permit will be sent in the post along with your registration pack.
- Information located after /// is for What3Words

Location	Open	Close	Address	Price
Start	Sat 19th June: 05:30	Sun 20th June: 21:30	Goodwood Racecourse, Selhurstpark Road, Chichester, PO18 0PS. (///yummy.overhaul.coining)	£10
Basecamp	Sat 19th June: 09:00	Sun 20th June: 21:00	Hundred Acres Farm, Compton, West Sussex, PO18 9NN (///notice.certainly.tunnel)	£10
Finish car park*	Open 24/7		Winchester Park and Ride, St Catherine's Park & Ride, Bar End Road, Winchester, SO23 9NP (///kingpin.ironclad.truly)	Pay & Display on arrival

*You can use the pay and display machines when you arrive at St Catherine's Park and Ride to pay for parking. Parking is will be free on Sunday. You should be directed to park in areas 6,7 and 8 as this is where the shuttles will be going from and back to.



SHUTTLE BUSES

SHUTTLES

Shuttle buses will run frequently between the below locations. Shuttle journeys must be pre-booked.

Booking information

- Shuttle journeys can be booked via the MyEvents Portal
- · Please bring receipt of your booking to the event
- When we allocate start times 4 weeks prior to the event, you will receive guidance of what time to arrive for your shuttle
- Shuttles from the finish line will run regularly when full
 - During the day they will depart approx every 1hr 30mins 2hrs
 - During the night, they will depart less frequently

From	То	Available	Journey Time	Price
Arundel Train Station	Start	Saturday AM	15 mins	£15
Finish car park	Start	Saturday AM	1hr 10mins	£25
Finish	Start	Saturday PM Sunday AM & PM	1hr 20mins	£25
Basecamp	Start	Saturday PM Sunday AM	40mins	£20
Finish	Basecamp	Sunday PM	1hr	£20
Finish	Finish car park	These shuttles will run regularly throughout the event. Participants do not need to book these. Free of charge.		

RACE The b



SHUTTLE TIMES

If you have a booked a shuttle to get to the Start on Saturday morning, the below table shows you what time you will need to arrive at the shuttle departure point so that you get to the start line in time for your wave.

We are providing plenty of shuttles based on the number of participants in each wave who have booked that specific journey, you do not need to book a specific time. Please arrive 15 mins prior to the shuttle departure time.

FROM ARUNDEL TRAIN STATION TO THE START

Saturday 19th June

Depart	Arrive	Journey Time	Wave
05:45	06:00	15mins	A and B
06:15	06:30	15mins	C and D
06:55	07:10	15mins	E and F
07:35	07:50	15mins	G

FROM FINISH CAR PARK (ST CATHERINE'S PARK & RIDE) TO THE START

Saturday 19th June

Depart	Arrive	Journey Time	Wave
04:50	06:00	1hr 10mins	A and B
05:20	06:30	1hr 10mins	C and D
06:00	07:10	1hr 10mins	E and F
06:40	07:50	1hr 10mins	G



3 THRESHOLD/ MORE IS IN YOU™